Vinn ryggsäck från Gregory!

Bärkomfort är ett nyckelord när amerikanska ryggsäcksspecialisten Gregory designar sina alster. Vi har två ryggsäckar att tävla ut i månadens tävling!

Gregory arbetar efter devisen ”a backpack should be worn, not carried” och erbjuder sina modeller i flera rygglängder samt i varianter för dam och herr.

I månadens läsartävling har du chansen att vinna damryggsäcken Deva (60 liter) eller herrvarianten Baltoro (65 liter) – vi har en av varje att tävla ut. Gemensamt för båda är komfortsystemet Free Float A3 som ser till att ryggsäckens axelremmar, höftbälte och ryggpanel samverkar och anpassar sig efter kroppen och dina rörelser. Ryggpanelen är extremt luftig och utvecklad för att minimera problem med varm och svettig rygg när du vandrar. Panelen följer ryggens form utan att skapa tryck på utsatta punkter.

Skillnaden mellan dam- och herrvarianten är axelremmarnas form och vinkeln på höftbältet, som anpassats för en rakare respektive kurvigare kroppsform. Deva väger 2,1 kilo och Baltoro 2,23; båda ska klara en packvikt på hela 22,7 kilo med bibehållen komfort och funktion.

Gillar du smarta fickor och andra finesser så kan det här vara ryggsäcken för dig. Deva/Baltoro har bland annat en stor nätficka framtill, dubbla i sidorna för flaskor, fästpunkter för isyxa/stavar, hållare för solbrillor på axelremmen samt stora fickor på höftbältet för mobiltelefon och snacks.

För att delta i tävlingen fyller du i formuläret här nedan, senast 9 juni. Glöm inte att ange om du önskar Deva eller Baltoro, samt rygglängd S, M eller L (mäthjälp hittas på gregorypacks.com). Du kan skriva de uppgifterna i samma fält som där du svarar på frågan.

Tävlingen avslutad. Stort grattis till Susanna Qvist och Jacob Edvinsson till vinsten!