Vinn sovsäck från Rab!

Vill du sova gott i tältet framöver? I månadens läsartävling har du chansen att vinna allsidiga Alpine 400 Down Sleeping Bag från Rab. Det är en lätt och komfortabel dunsäck som funkar lika bra i campingtältet som på tuffare äventyr i fjällmiljö.

Engelska Rab har gett sig den på att skapa branschens mest genomtänkta sovsäckar. En nyckel när det gäller dunmodellerna är att placera dunet smart i säcken, så att den värmer som bäst runt bålen och fötterna där vi tenderar att frysa som mest. En annan är att fylla mer dun i sovsäckens ovandel, som hålls fluffig när du sover, än i underdelen där dunet ändå komprimeras av kroppsvikten och därmed värmer sämre.

I månadens läsartävling har du chansen att vinna allsidiga Alpine 400 Down Sleeping Bag. Vi har två exemplar att fördela och du väljer själv om du vill ha dam- eller herrmodellen (skriv vilken i formuläret nedan!).

I grunden handlar det om en lätt (840 gram), packbar (35×20 centimeter) och komfortabel dunsäck som funkar lika bra i campingtältet som på tuffare äventy i fjällmiljö. Dammodellen är anpassad efter kvinnokroppen och passar användare som är upp till 170 centimeter långa.

Alpine 400 Down Sleeping Bag innehåller RDS-certifierat ankdun av hög kvalitet, har en fyllnadsgrad på 650 och klarar temperaturer ner till -5. Yttertyget står emot vind och säcken har fluorkarbonfri impregnering.

Svara på frågan nedan senast 29 september. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR ASVLUTAD

Stort grattis till vinnarna Hans Fjellborg och Theréze Unogård!