Joanna Swica skapar ullfleece med Astrid Wild

Outdoormärket Astrid Wild har teamat upp med Joanna Swica och skapat snygga ullfleecen Swica x Wild. Den fungerar ypperligt som ett mjukt mellanlager eller som en värmande jacka på torra dagar.

Lagom till svampplockar- och vandringssäsongen lanserar outdoor-märket Astrid Wild ett unikt produktsamarbete med den välkända träningsprofilen Joanna Swica.
– Det ÄR okej att vilja vara snygg i skogen och självklart kan du gå i stilettklackar ena dagen och ha vandringsskor nästa. Jag vill se bra ut, oavsett om jag är i skogen eller i stan, det har länge varit förlöjligat i dessa kretsar och ska jag vara ärlig så är det ganska förlegat, säger Joanna Swica.

Genom designworkshops arbetades fleece-jackan “SWICA x WILD” fram. Fleecen är tillverkad i återvunnen ullmix från Italien och sydd i Litauen. Den kan bäras både som ett varmt mellanlager och som en ytterjacka.
– Vi älskar Joannas syn på outdoor och att hon liksom Astrid Wild utmanar den konservativa outdoor-branchen som traditionellt sett riktat sig till män. Hon är inte rädd för att uttrycka sin åsikt, bryr sig inte om vad andra tycker och brinner för att lyfta kvinnor, säger Maria Paulsson Rönnbäck, grundare och marknadschef Astrid Wild.

Men man får snabba sig – den kommer i en begränsad upplaga om bara 199 plagg.
– Fleecen är en uppmaning att sträcka på dig. Här kommer jag. I alla lägen och situationer, säger Joanna Swica.