Vinn jacka från Lundhags!

Viik Hoodie från Lundhags är inte bara väldigt mångsidig och funktionell – den är också snygg. Ett mellanlager som gör skid- eller vandringsturen lite extra skön. Vi har två jackor att tävla ut och du har chansen att vinna en!

Lundhags mjuka förstärkningsjacka Viik Hoodie är skön, tålig och mångsidig. Använd den som ett värmande mellanlager på vinterns skidturer, eller som en skyddande ytterjacka på vandring och andra äventyr i kyligare väder. Att den dessutom är snygg och stilren nog för cityliv är ingen nackdel.

Viik Hoodie är tillverkad av återvunnen polyester, med ett yttertyg som står emot de ruggiga höstvindarna. Den skyddar även mot lättare regn tack vare den fluorkarbonfria DWR-behandlingen. Primaloftisolering i bodymapping-konstruktion ger kroppen värme där den behövs allra mest.

Huvan är skön och rymlig med dragsko fram, och förutom de två handfickorna i sidorna finns en bröstficka – samtliga med blixtlås. Vikten är 720 gram (Herrstorlek L) och cirkapriset 3 000 kronor.

Låter detta som en jacka för dig? Då har vi goda nyheter. I månadens läsartävling har du nämligen chansen att vinna Viik Hoodie, i den snygga färgen gold! Vi tävlar ut två jackor, en i herr- och en i dammodell.

Svara på frågan här nedan för att vara med och tävla. Senast den 25 oktober behöver vi ditt bidrag. Glöm inte att ange vilken storlek du önskar och om du vill ha dam- eller herrmodellen.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Ronny Fryksten och Iréne Linder!