Vinn ryggsäck från Jack Wolfskin!

Är du på jakt efter mångsidig vandringsryggsäck, som fungerar lika bra på dagsturen som under den lätta stugturen? Då är månadens läsartävling något för dig. Vi tävlar ut två exemplar av Jack Wolfskins nya Wolftrail 34 Recco.

Tyska Jack Wolfskin är fortfarande lite av en doldis i Sverige, men jättestort på hemmamarknaden och med 500 butiker spridda över världen. Vandring är en fokusgren och man satsar stort på exempelvis ryggsäckar, kängor, tält och funktionella kläder för hela familjen.

Jack Wolfskins nya Wolftrail 34 Recco är en rymlig ryggsäck av återvunnet material, PFC-fri och märkt med Bluesign. Den är lätt och smidig, med en ventilerande ryggdel tack vare Aeroshapebärsystemet som gör att luften cirkulerar när du rör dig.

Det finns gott om utrymme att packa ner nödvändigheter i det stora facket plus två praktiska fickor i topplocket. En dragkedja på insidan gör att du kan dela upp packningen, till exempel separera sovutrustningen från dina övriga prylar. Du kan pula ner en blöt regnjacka i en rymlig meshficka på utsidan och det finns också mindre meshfickor på höftbältet där kexchokladen får plats. Med ett inbyggt Recco-­chip kan ryggsäcken (och du) hittas av räddningspersonal om olyckan skulle vara framme.

Vi lottar ut två Wolftrail-ryggsäckar i månadens tävling. Om du vill vara med och tävla ska du svara på tävlingsfrågan som nedan. Senast den 8 december behöver vi ditt bidrag.

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till Ingrid Lyxell och Bjarne Antonsen!