Vinn vandringskänga från Alfa!

Är du sugen på en känga som funkar lika bra på fjällvandringen som på vardagens skogspromenader? Då ska du vara med och tävla om en riktig klassiker från norska Alfa.

Norska skoföretaget Alfa har tillverkat skor för friluftsliv i över 90 år. I sitt sortiment har de vandrings- och jaktkängor, olika sorters pjäxor och även skor för professionella användare inom den norska Försvarsmakten och andra yrkesgrupper som behöver hög funktion och kvalitet.

I månadens tävling har du chansen att vinna en av Alfas klassiker: Walk King Air för herrar, eller Walk Queen Air för damer. Det är en mångsidig vandringskänga som är både lätt och stabil i stökig terräng. Modellen i sig föddes redan 1981, men har under åren utvecklats med nya material och teknologi.
Kängan har en ovansida i det lättskötta och luftiga Alfa Air-materialet, som är ett slitstarkt syntetlaminat med perforering för maximal ventilation. Materialet kräver inget underhåll förutom avspolning eller avtorkning, och det tål hårt slitage. Ett rejält randgummi som går högt upp på kängan ökar slitstyrkan och livslängden – och Gore-texmembran gör kängan helt vattentät.

Är du sugen på en känga som funkar lika bra på fjällvandringen som på vardagens skogspromenader? Då ska du svara på månadens tävlingsfråga här nedan. Vi har ett par King och ett par Queen att tävla ut, till ett värde av 3 699 kronor paret. Glöm inte att ange om du önskar herr- eller dammodell, samt din skostorlek. Lycka till!

Mer info hittar du på alfaoutdoor.se.

Tävlingen är avslutad och vinnare presenteras snart!