Vinn underställ och strumpor till hela familjen!

Ullmax har ett brett sortiment för alla aktiviteter och väder – och deras nyckelprodukt är underställ. I månadens läsartävling har du chansen att vinna underställ och strumpor från Ullmax till hela familjen! En vinnare får fem kit med underställ + strumpor, i valfria storlekar.

Ullmax har under två decennier utvecklat och designat funktionskläder för både vuxna och barn. Varumärket har en stark förankring i idrottssverige och deras plagg säljs av lag, föreningar och skolklasser, samt via den egna webbsidan.

Underställ är en nyckelprodukt och Ullmax har ett brett sortiment för alla aktiviteter och väder, såväl i 100 procent merinoull som i andra funktionsmaterial.
De kallar sina underställskategorier Merino Dual Layer, Active Wool och Super Active. Understället på bilden är Merino Soft Set, som har värmande merinoull på utsidan och mjukt funktionsmaterial på insidan. Det är ett populärt ställ eftersom det är varmt, slitstarkt och inte kliar.

Ullmax satsar också på varma och funktionella strumpor. I sortimentet finns hela spektrat – från träningsstrumpor och vandringsstrumpor, till skidstrumpor och vardagsstrumpor. De på bilden heter Wool Mix Socks och är stickade i värmande ull. Resårstickning runt foten och en förstärkt underdel ger sköna strumpor med bra passform.

I månadens läsartävling har du chansen att vinna underställ och strumpor från Ullmax till hela familjen! En vinnare får fem kit med underställ + strumpor, i valfria storlekar. För att vara med och tävla ska du svara på tävlingsfrågan här nedanför!

Senast 23 februari behöver vi ditt bidrag. Lycka till!

Mer info om Ullmax hittar du på ullmax.com.

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till Erika Johansson som kammade hem vinsten!