Vinn ryggsäck från Gregory!

I månadens tävling har du chans att vinna en ny, smidig dagsryggsäck från Gregory – perfekt för sommarens sköna äventyr!

Den amerikanska ryggsäcksspecialisten Gregory är känd för sina innovativa bär-system och höga komfort. Lagom till midsommar lanserar de en ny serie mindre dagsryggsäckar, passande för sommarens lättsamma äventyr. Vi har lagt vantarna på en ryggsäck för herr (Miko) och en för dam (Maya) som du nu har chans att vinna.

Gregory arbetar efter devisen ”a backpack should be worn, not carried” och erbjuder ryggsäckar med flera användningsområden. Den nya serien Summer Solstice är inget undantag – bär den på allt från enkla picknick-utflykter och vardagsliv till tuffa men korta vandringar då du klarar dig med mindre packning. 

Miko/Maya rymmer 15 liter och är väldigt bekväm och följsam, mycket tack vare en flexibel fjädring som anpassar sig efter användaren. Mitt på ryggsäcken finns en vertikal ficka med blixtlås, lämplig för saker du vill komma åt lätt och snabbt. Baksidans luftiga ryggpanel håller dig sval även under de varmaste sommardagarna. 

Ryggsäcken väger 834 gram (Maya) och cirkapriset är 1 500 kronor. Det speciella solmönstret är unikt för Summer Solstice-serien och inspirerat av sommarsolståndet. 

Vill du vara med och tävla om en dagsryggsäck från Gregory? Svara då på månadens tävlingsfråga här nedan. Senast den 13 juli behöver vi ha ditt svar – och glöm inte att ange om du önskar vinna herrmodellen Miko eller dammodellen Maya. 

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till vinnarna Bo Arvidsson och Sofie Hedman!