Vinn sommarull från Aclima!

Trodde du att ullunderstället endast fyller sin funktion under den kyliga årstiden? Tänk om. Få material är så sköna att svettas i under sommarens alla aktiviteter – och att ha som pyjamas under svala tältnätter. Denna månad tävlar vi ut sprillans nya ullplagg från Aclima.

Nu har du chansen att vinna en helt ny tröja från ullspecialisten Aclima, baserad på deras klassiker WoolNet men anpassad för varma dagar. Plaggen i WoolNet Light-kollektionen är tillverkade av ett lätt ullnät som skapar små luftfickor, som isolerar bra utan att du känner dig klibbig eller för varm. Tack vare merino-ullens förmåga att transportera fukt regleras temperaturen efter din aktivitetsnivå. Plaggen känns behagliga även i vått tillstånd och de luktar inte illa – det räcker oftast att vädra dem efter användning.

Det som skiljer WoolNet Light-plaggen från originalkollektionen är att de är tunnare och lättare, utvecklade för högintensiva aktiviteter. De passar exempelvis fint för stiglöpning och fjällvandring i växlande väder.

Denna månad har du chans att bli en av tre vinnare som får en långärmad WoolNet Light-tröja. Du väljer själv om du önskar dam- eller herrmodellen. För att tävla ska du svara på månadens tävlingsfråga här nedan, senast den 24 augusti. Glöm inte att ange om du önskar dam- eller herrmodell.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till Ida Linderborg, Hampus Svensson och Sonja Edberg!