Vinn höstjacka från Pinewood!

Tyst natur. Krispig luft. Sprakande lägereldar. Och fin vandring i färgglada skogar eller vindlande höstfjäll. Ser du också fram emot den kommande årstidens alla äventyr? I så fall är månadens tävling för dig. Du kan nämligen vinna en mysig och funktionell friluftsjacka från det småländska familjeföretaget Pinewood. 

Abisko Telluz från familjeföretaget Pinewood är en 3-lagersjacka med huva och tejpade sömmar – den är vind- och vattentät. Praktiska ventilations-öppningar finns både på sidorna och i den höga, ombonade kragen.

Jackan är som gjord för höstrusk, oavsett om du är ute med hunden, på väg till jobbet eller vill ge dig ut på vildare vandringar. Det är också det som är Pinewoods signum: att skapa kläder och utrustning för alla som vill utöva ett aktivt friluftsliv, oavsett mål och inriktning. Företaget har funnits sedan 1996 och har sitt huvudkontor i Värnamo, med skogen runt knuten.

Vi tävlar ut två jackor, en för dam och en för herr. För chansen att vinna svarar du på månadens tävlingsfråga. Glöm inte att ange storlek,- dam/herr och vilken färg du önskar (fler finns på pinewood.se!). Senast den 28 september behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till Pauline Westrup och Peter Viklund!