Vinn jacka från Haglöfs!

Drömmer du om högintensiva äventyr i snöiga berg? Då är månadens tävling ­något för dig. Nu har du nämligen chansen att vinna Spitz Mimic Hood från Haglöfs, en teknisk jacka för vinterns alla äventyr.

Spitz Mimic Hood från Haglöfs passar särskilt bra för alpin klättring och andra äventyr i kalla ­väderförhållanden. Jackan är sydd i återvunnen polyamid och fylld med stretchig isolering som ger optimalt med värme, samtidigt som den smidigt följer alla dina rörelser. Den har en justerbar, hjälmkompatibel huva och ­generösa fickor som placerats för att inte komma i vägen för eventuell klättersele. 

En trygg innerficka håller reda på dina små pinaler och två stora yttre nätfickor rymmer allt du behöver ha lättåtkomligt ­under turen. Elastiska muddar i ärmslut och nederkant ger bra passform och hjälper till att hålla ­kylan ute i vinter.

Vi har fyra jackor att tävla ut, två herr och två dam. För chansen att vinna ­svarar du på ­månadens fråga här nedan. Glöm inte att ange ­önskad färg (svart, gul, röd), dam eller­ herr samt din ­storlek. Lycka till!

Varmt grattis till vinnaren Mattias Bergman!