Vinn real turmat för en vecka!

Nu har du chans att vinna ett paket med frukost, lunch och middag för en hel vecka på tur – totalt 21 rätter från norska Real Turmat.

Varje gång vi testat frystorkad mat i Utemagasinet har ett varumärke stuckit ut och konsekvent fått högsta smakbetyg: Real Turmat. När vi frågat det norska teamet hur deras rätter kan vara så goda, har de svarat med eftertryck: ”Det är ju vanlig, hemlagad mat. Inga konstigheter.”

Frystorkade färdigrätter är ett snabbt och smidigt sätt att få i sig rejäl och näringsrik mat ute på tur. Allt du behöver göra är att koka upp vatten, hälla i påsen, röra om och vänta i 8–10 minuter. Real Turmat har ett brett utbud av både frukostar och huvudmål, med en stor andel vegetariska och även veganska rätter. De senaste nyheterna är crunchy granola, biffgryta och tomatsoppa.

Vi har lagt vantarna på ett paket med -frukost, lunch och middag för en hel vecka på tur – totalt 21 rätter! Vinstvärdet är cirka 2 000 kronor. För att vinna svarar du nedan på vår tävlingsfråga, senast 24 februari. God tur! 

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till Johanna Alfredsson!