Vinn byxor och skjorta med integrerat insektsskydd!

Gillar du att bli biten av mygg, fästingar och andra insekter när du är ute på tur? Då behöver du inte läsa vidare. Här kommer vi nämligen­ att presentera en ny innovation när det kommer till friluftskläder med inbyggt insektsskydd: Nosilife-serien från Craghoppers. 

Brittiska Craghoppers har utvecklat ­produkter för ett aktivt uteliv sedan 1965 och Nosilife är inte deras första serie med fokus på insektsskydd. Det unika med Nosilife är den växtbaserade teknologin med eukalyptusolja, som integreras helt i plaggen och inte tvättas ur. De irriterande insekterna lär avsky just den här formulan. 

I månadens tävling har du möjlighet­ att vinna ett kit bestående av Nosilife Pro ­Convertible Trouser III och ­Adventure Long Sleeved Shirt III. Förutom det integrerade insektsskyddet har plaggen solskyddsfaktor­ 50+ och en rad funktionella detaljer som avtagbara ben, säkerhetsfickor med liten karbin­hake och torkduk för glasögon. 

Vi har två kit att tävla ut, ett herr och ett dam. Färgerna kan bli andra än de som syns här intill, men glöm inte ange dina storlekar­ i tävlings­formuläret här nedan (i svarsfältet). ­Tävlingen pågår fram till 10 juli.

Lycka till!