Vinn sovsäckar från mammut!

Har du frusit häcken av dig i tältet i vinter? Var med i vår tävling och vinn den här supersköna dunsovsäcken från Mammut.

Protect Down Bag klarar kyla galant och fungerar lika bra på extrema skidäventyr som under svala vindskyddsnätter vår och höst. Sovsäcken är fylld med luftigt och värmande RDS-certifierat dun (700 cuin) och fodrad med 100 procent återvunnen polyester. Huva och fotbox är förstärkta med ett vattentätt membran för att du ska hålla dig torr, oavsett plats och väder. 

Den fluffiga och reglerbara huvan har ett mjukt innermaterial för att dämpa prasslande ljud som kan störa en god tältnatts sömn. Och blir du FÖR varm är det bara att öppna sovsäckens tvåvägs-blixtlås framtill och ventilera – eller sticka ut armarna i de kortare blixtlåsen i sidorna.

Protect Down Bag finns som unisexmodell, med temperatur-gränsen -18°C (komfort -10) och totalvikten 1 700 gram, samt en dammodell med temperaturgränsen -21°C (komfort -13°C) som väger 1 810 gram. 

Vi har lagt vantarna på en damsäck (längd 165–180 centimeter) och en unisexmodell (upp till 195 centimeter). För att tävla svarar du här nedan på månadens läsarfråga – och ange också vilken modell du helst önskar vinna. Senast 11 maj vill vi ha ditt svar!

Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till vinnarna Moa Karnström och Felix Assarsson!