Vinn vinterstövlar från Polyver Sweden!

Varumärket Polyver Sweden från Pilgrimstad i Jämtland har nischat in sig på lätta, varma och bekväma polyuretanstövlar för allt slags uteliv. Stövlarna produceras helt och hållet i Sverige, med en speciell teknik som maxar komforten och minimerar svinnet.

Stöveln på bilden är storsäljaren Classic Winter High, som räddat vinterfötter i decennier. Känns den inte bekant? Det kan bero på att modellen har fått en rejäl ansiktslyftning inför den här säsongen. Förutom ett snitsigare yttre har nya Classic Winter en smart halkskyddssula med kanaler som leder bort vatten och smuts. Den känns förvånansvärt nätt på foten och lovar behaglig innertemperatur ner till 40 minus.

Den här stöveln har du chansen att vinna i månadens läsartävling. Du svarar som vanligt på tävlingsfrågan här nedan – och glöm inte att ange önskad färg (svart eller grön) och storlek. Storlekarna är unisex och spannet går från 36/37 till 48/49 (rätt rymliga, kolla storlekstabellen på polyversweden.com).

Tävlingen pågår till den 25 februari 2022. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Anna Isaksson, Anna Viktorsson, Daniel Enquist, Marianne Hirvelä och Thomas Björkman som kammade hem vinsten!