Vinn värmejacka från Norrøna!

Söker du också en varm, lätt och packbar multijacka? Den där som kan pulas ner i ryggsäcken på toppturen och skridskoutflykten, för att tas fram till fikat men gör sig minst lika bra som förstärkning kyliga sommarkvällar till fjälls och sjöss? Just den jackan har du chansen att vinna i månadens läsartävling.

Norrøna Falketind Thermo 60 Hood är en spännande nykomling i kollektionen som älskats av outdoorfolket i åratal. Jackan är fylld med syntetisk isolering – 100 procent återvunnen – som håller värmen även under fuktiga förhållanden och svettiga aktiviteter.

Ytskiktet är vindtätt och består av minst 50 procent återvunnen ripstop-nylon. Materialet är Bluesign- och Oeko-tex-certifierat samt fritt från fluorkarboner.
Modellen är lite längre i ryggen, har elastiska manchetter, tre fickor och en lättjusterad huva som rymmer hjälm. Vikten är knappt 400 gram.

Vi har två stycken Falketind Thermo 60 Hood att tävla ut, till ett värde av 2 699 kronor per jacka. För att vara med i tävlingen svarar du på månadens fråga här nedan. Glöm inte att ange storlek och om du vill ha dam- eller herrmodellen! Ange också ditt mobilnummer för eventuell avisering vid vinst.

Senast 24 mars behöver vi ditt svar.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Stort grattis till Inga-Lisa Sammalisto och Johan Rapp!