Vinn en läsplatta och abonnemang på Storytel!

Med Storytel kan du ha med dig ett helt bibliotek på vandringen – och ändå behöver du inte bära tungt. Nu har du chans att vara en av de lyckliga nio som vinner en läsplatta och/eller tre månader obegränsad lyssning!

Storytel kan bli din trogna kompis i utelivet. Där finns över en miljon titlar att välja mellan och du kan ladda ner ljudböcker och e-böcker offline, och lyssna eller läsa från dina favoritenheter – oavsett om du befinner dig i tältet, fjällstugan eller på vandringsleden.

Med en Storytel Reader – Storytels egna läsplatta – har du möjlighet att växla mellan att lyssna och läsa på turen. Tack vare läsplattans bakupplysta skärm kan du läsa både i starkt solsken och i nattsvart mörker. Den är lätt att hålla i och fysiska knappar gör det smidigt att bläddra till nästa sida.

Nu tävlar vi ut nio vinster! Två vinnare får en reader och tre månader obegränsad lyssning på Storytel, sju vinnare får ett tre månaders-abonnemang. För att tävla ska du svara på frågan här nedanför och berätta för oss vilken ljudbok du tycker om allra mest – och var du helst lyssnar på den. Senast den 1 maj klockan 12:00 behöver vi ditt svar.

Tävlingen är avslutad och vinnare meddelas inom kort!

Med en Storytel Reader har du möjlighet att växla mellan att lyssna och läsa på turen.

Lycka till!