Vinn superlätt campingstol!

Är lägermyset din grej, kanske mer än själva förflyttningen? Brukar du njuta vid elden i timmar om kvällarna, eller starta varje tältmorgon med kaffe och bakåtlutad kartläsning? Då ska du kolla in månadens tävling, där du har chansen att vinna något som maxar friluftskomforten: Helinox Chair Zero Highback

Denna månad har vi lagt beslag på två exemplar av den superlätta campingstolen Helinox Chair Zero Highback, som vi testade i Utemagasinet 9/23. Den väger bara 667 gram och packmåttet är inte mycket större än en termos: 12 x 12 x 40 centimeter. 

Helinox är världsledande när det kommer till lätta campingprodukter med idiotsäker konstruktion. Deras campingstolar är kompakta och snabbmonterade, skapade för ett friluftsigt lägerliv. 

Helinox Chair Zero Highback må vara lätt som en plätt, men den är också robust och tålig. I Utemagasinets test fick den högsta komfortbetyg (med brasklapp för att XL-personer önskade lite mer utrymme). I lägret har denna stol en självklar plats, men den är också nätt nog att packas med i kajaken, cykelväskan eller ryggsäcken på flerdagarsturer. För att tävla ska du svara på månadens fråga, senast 18 januari.

Lycka till!

VARMT GRATTIS TILL: Carina Kronqvist och Anders Bornstedt!