Vinn underställ från Life Wear!

Denna månad tävlar vi ut hela sex stycken set av det sköna bambu-understället Pro Sport från Life Wear.

Bambu har seglat upp som ett alternativ till ull och andra naturfiber i allt från vardagens underkläder och strumpor till underställ för friluftsbruk. Svenska varumärket Life Wear går i bräschen med sin nya materialmix, där bambuviskos blandas med det tekniska materialet Coolmax. Resultatet blir bambu­mjuka plagg med optimal fukttransport och snabb torktid.­

Utemagasinet har lagt vantarna på sex stycken set av understället Life Wear Pro Sport, med rundhalsad tröja och kalsong. Plaggen är särskilt lämpade för löpning, längdskidåkning och andra höginten­siva ­aktiviteter, men de fungerar lika bra för vandring och som tältpyjamas.

Plaggen fick gott betyg i Utemagasinets senaste underställstest. Bland annat prisades den miljösnälla produktionen, att plaggen kan tvättas i 60 grader och mixen av kanalstickning och luftiga nätpartier i rygg, armhålor och knäveck. Ett ­riktigt prisvärt underställ som fungerar för friluftsliv året runt, då det ger bra fukttransport under ­värmande lager, fastslog testgruppen. 

Life Wear Pro Sport finns i dam ­­S–XL och herr S–XXL (i testet rekommen­derade vi att gå upp en storlek). För att vinna ett set svarar på tävlingsfrågan är nedan senast 10 juni. Glöm inte att ange storlek samt om du önskar ett dam- ­eller herrset. Lycka till!