Vinn en SUP-bräda från Black Cat Boards!

Utemagasinets testpatrull har testat SUP-brädor och nu har du chans att vinna testvinnaren! White Witch från svenska Black Cat Boards är en lättpackad turbräda för stora äventyr. Lycka till!

När Utemagasinet testade uppblåsbara supbrädor i majnumret (LÄS TESTET HÄR!) utsågs White Witch från svenska Black Cat Boards till testfavorit.
Slutomdömet löd:En bräda som passar den som vill ha en prisvärd, fullt utrustad och lättpackad turbräda för stora äventyr och flerdagarsturer på åar och älvar som kräver många landtransporter”.

Nu har vi lagt vantarna på ett exemplar av denna vinnarbräda, att tävla ut bland er som läser Utemagasinet.

White Witch är en styv och slitagetålig bräda, med lång vattenlinje och hög kursstabilitet. Den är tydligt optimerad för turpaddling, med kortare däcksmatta och väl tilltaget lastutrymme. Bra handtag finns både i nosen och i centrum, därtill fästen för axelrem att bära brädan i – vilket uppskattades av Utemagasinets testpatrull.

Pluspoäng utdelades också för det stora lastutrymmet, jämnt balanserat med sex fästpunkter i vardera änden, samt den rejäla transportväskan med vadderat höftbälte och bröstrem.

Ja, vad återstår att säga? White Witch är 384 centimeter lång (12’6”) och 76 centimeter bred (30”), med en tjocklek på 15 centimeter (6”) och en vikt på 11 kilo. Vinstvärdet är 9 000 kronor. Är du sugen på spontana sup-äventyr? Svara på frågan nedan och hålla tummarna. Sup-tävlingen pågår till den 25 augusti.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Nienke Bolweg som kammade hem vinsten!