CASHEW-KOLABOLLAR MED TRANBÄR & APELSIN
Med goda energibollar på lut i frysen är du alltid redo för en smakrik dagstur. Här kommer ett gott recept från vår matkreatör Sussi.
CASHEW-KOLABOLLAR MED TRANBÄR & APELSIN Läs mer »
Med goda energibollar på lut i frysen är du alltid redo för en smakrik dagstur. Här kommer ett gott recept från vår matkreatör Sussi.
CASHEW-KOLABOLLAR MED TRANBÄR & APELSIN Läs mer »
I nya numret av Utemagasinet checkar redaktionen in på en glampingpärla i Stockholms södra skärgård: Gålös sälstation. I middagskorgen fanns allt som behövdes för att laga vegetariska skärgårdsrullar på stekhällen. Här hittar du receptet!
Sälstationens skärgårdsrulle Läs mer »
Frukost, lunch och fika – allt smakar förstås bäst ute. Här presenterar vi tre vårfräscha rätter i samarbete med nya receptsajten Primus Camp samt matkreatörerna Nathalie Spjälle, Henrik Orre och Therese Elgquist. Vad sägs om växtburgare med rödbetshummus, karamelliserad banan och god blåbärsgröt?
Dessa goda (och fina!) energibollar fungerar ypperligt i påskägget. Men de passar faktiskt lika bra att hala fram som en matig fika på vandringsturen.
Energibollar med lingon och ingefära Läs mer »
Har du fixat en dejt till våffeldagen? Packa smet, järn och lyxiga tillbehör – och överraska med en kulinarisk utefika i vårsolen. Utemagasinets kock Susanne Jonsson bjuder på en söt och en salt favorit: blåbärshjärtan och laxvåfflor.
Eldfängda våfflor – 2 recept! Läs mer »
Vår utekock Pontus packade mackjärn, tändstickor, bröd och pålägg och drog till skogs. Här är receptet på Hulken: en grönkålsmacka med avokado och feta.
Lunch i mackjärnet: Hulken Läs mer »
En påse färdigmat väger som en apelsin i ryggsäcken och tillagas på några minuter. På minussidan har vi priset – och i vissa fall smaken. Utemagasinets testpatrull har ätit sig igenom 16 olika rätter, med blandad belåtenhet.
Ute testar: frystorkad mat Läs mer »
Vill du fira fettisdagen vid lägerelden? Förra året trendade krabbelursemlan och nu presenterar vi: Korvbrödssemlan. Ta tillfället i akt att smaka denna goding, signerad vår utekock Pontus Karén.
Årets utesemla: Korvbrödsemlan Läs mer »
Vegetarisk grillkorv med hemmagjord coleslaw är enkelt att tillaga – och gott att äta på turen.Testa dig fram med kötthalt eller vegetarisk!
Äta ute: Grillkorv med röd coleslaw Läs mer »
Tänk dig att avnjuta fredagsmyset mitt i backen, eller i vinterskogen. Allt som krävs är dessa goda tacopiroger som gillas av både små och stora.
Läckra tacopiroger att ta med på tur Läs mer »